Jouluhoroskoopit (might offend you)

Tällä blogin puolella on ollut jo aika pitkään hiljaista. Tarkoitushan on ollut kirjoitella tänne lisää, mutta joulukiireiden ja koulun ohella ei oikeastaan ole tehnyt mieli panostaa blogeiluun. Kouluhan mulla loppuu virallisesti keskiviikkoiltana joulujuhlan jälkeen. Näiden parin viimeisen päivän aikana on vielä koe, eikä ahkeroiminen lopu siihen. Tarkoituksenahan olis saada valmiiksi joululoman aikana fysiikan kakkoskurssin tutkielma. Saas nähdä, tähän mennessä oon saanut etusivun ja sisällysluettelon tehtyä.

Ennen joulukuun alkua, mietin, että tekisin blogiin joulukalenterin. Noh! Sitten tuli koeviikko ja luukkuja tein kaksi.. Sisältöhän oli aivan uskomatonta paskaa, joten aivan hyvä etten niitä tänne julkaissut. Nyt tänään, vietin päiväni tekemällä facebookin nametestejä. Siitä inspiroituneena I bring you: JOULUHOROSKOOPIT! Todennäköisesti erittäin loukkaavia jokaista maailman ihmistä kohtaan ikään ja uskontoon katsomatta. :)




OLKIPUKKI
Joulu muistuttaa sinua äidin palaneista pipareista, ähkystä ja nolosta olosta, kun Joulupukki pyysi pienenä laulamaan laulun. Et ole joulun suurin fani, sillä jouluhan on täysin kaupallistettu juhlapyhä eikä todellista joulun tuntua ole enään moneen vuoteen ollut, kun ei ole edes lunta eikä kaupoista saa enään edes hyviä konvehtirasioita. Asiat olivat vain paremmin 10 vuotta sitten. Joululahjasi ostat syyskuussa ja ne koostuvat sukista, vanulapuista ja tamppooneista. Tampoonit annat naapurin Petelle, koska hän on joka joulu sinulle tuonut jäljelle jääneet perunalaatikot. Ystäväsi tietävät ettei sinulta kannata odottaa suurta jouluhenkeä, joten älä turhasta huolehdi. Osta tänäkin jouluna vanulappuja.
Joululahjasi: hunajaa ja laatikollisen vanhoja elokuvia (eivät toimi)

PAHOLAINEN
Vaikkei nimestäsi voisi koskaan kuvitellakaan, sinä rakastat joulua. Laulat Varpusen jouluaamua jo marraskuun ensimmäisenä päivänä. Uskot syvästi, että Jeesus Kristus Jumalan valkoihoinen poika on todella syntynyt joulukuun 24. päivä Beetlehemissä ja käyt joulunaikaan kiivasta keskustelua kirjakerhosi kanssa, siitä kuinka sota joulua vastaan on alkanut. Facebookissa lasket ahkerasti päiviä jouluun. Ostat ystävillesi usein alpakanvillahanskat ja kahvia. Glögiä ei kenenkään tulisi mielestäsi juoda, sillä se on halventavaa makeaa roskaa kaikkia alkoholijuomia kohtaan.
Joululahjasi: kukkahattu¨

KULKUSPARI
Rakastat joulua! Kun päivä vaihtuu joulukuun ensimmäiseksi instagramisi täyttyy hashtageillä yolo, christmas, obsessed with christmas, love iiiitt ja ajoittain myös winter wonderland in my house. Sinä et osta ystävillesi tai perheellesi joululahjoja, vaan sinulle ostetaan lahjat. Usein siskosi on myös ostanut sinulle kaikkea kivaa, ja on vastineeksi sinulta äitisi pakottamana saanut esimerkiksi sinisen huopakynän.
Joululahjasi: mandariini

RUOTSALAINEN JOULU
Sinun mielestäsi jouluna syödään kananugetteja ja perunamuusia. Et välitä perinteistä, kunhan joulukuusi on pystyssä. Koulussa tahdoit aina olla Lucia-neito, vaikka lauluäänesi ei siihen aina riitä. Vänkäsit kuitenkin aina opettajasi kanssa viimeiseen asti ja saitkin tahtosi läpi.
Vaikkei perinteet olekaan sinulle mitään, suutut kovasti jos kuulet, että joululahjoja ei ole ostettu ollenkaan. Siksi aloitatkin omiesi ostamisen jo marraskuussa. Sinun mielestäsi parhaimmat lahjat ovat käytännöllisiä ja unelmalahjasi (siis muille) on astiasetti. Kuitenkin rakkaallesi saatat ostaa jotain hieman sydämmellisempää, kuten paahtimen.
Joululahjasi: syömäpuikot ja sushi setti

LEIJONA (ei tästä keksinyt mitään)
Vietät joulusi mielellään sinkkuystäviesi kanssa katsellen joulurauhanjulistusta ja Samu Sirkan joulua. Kokeilet uusia reseptejä, jotka useimmiten päättyvät uskomattomaan tuhoon. Kotisi ja kuusesi on koristeltu hopeisin koristein, sillä sinun mielestäsi hopea on klassinen eikä sen kanssa voi koskaan epäonnistua. Silti vieraiden tullessa taloon, heidän täytyy käyttää aurinkolaseja kaiken glitterin takia. Joululahjoina sinulle kelpaa vain paras. Tietenkin olet aivan yhtä avokätinen muillekkin ystävillesi. Siis niille parille ystävälle, joiden kanssa olet sopinut hankkivasi lahjat. Budjetin täytyy olla vähintään 50 euroa per henkilö. Muuten ei ole mitään järkeä.
Joululahjasi: meikkipaletti

MAARIA
Joulu saa sinut muistelemaan aikoja, kun isoäitisi opetti sinua tekemään perunalaatikkoa ja rosollia, niinkuin ennenvanhaan oli tehty. Perhe on sinulle erittäin tärkeä, etenkin joulunaikaan. He kuitenkin stressaavat sinua, joten katsot mieluummin jouluelokuvia, jolloin sinun ei tarvitse oikeasti keskustella oikeiden ihmisten kanssa. Tämän taki katselet vanhoja valokuvia ja syöt useita konvehtirasioita. Jouluun mennessä olet lihonnut 5 kiloa. Väität kuitenkin läheisillesi, että olet raskaana. Se olisi järkevää. Olethan horoskoopiltasi Maaria.
Joululahjasi: raskaustesti (jokavuosi)

RUOKAVAAKA
Ruokavaakana sinusta joulussa parasta on ruoka. Aloitat kinkun valmistelun jo tammikuussa, kun tilaat sen. Kesäajan laihdutat pois jouluna tulleet lisäkilot. Marraskuussa suolaat ja voitelet ja täytät ja survot, ja sufflaat kinkkuasi. Kun vihdoin joulu tulee, käytät lökäreitä ja joulupaitaasi (siinä on kuva koiranpennusta tonttulakilla), jotta voit syödä mahdollisimman paljon. Tammikuun ensimmäisenä päivänä lupaat vähentää syömistäsi vain kahteen kilolliseen lanttulaatikkoa päivässä.
Joululahjasi: mustat lökärit (tahrat ei näy)

VIHAAN JOULUA JA OLEN PIIKIKÄS
Jos sinun mielestäsi joulu on vain kristittyjen keksimä juhla oikeiden pakanallisten juhlapyhien päälle, olet varmasti merkiltäsi ''vihaan joulua ja olen piikikäs''. Boikotoit kaikkia kauppoja paitsi Indiskaa. Jouluna ihmiset raiskaavat sikatuotannon, ja hakkaavat puita alas. Vietätkin 24. päivän kissasi Arskan kanssa syöden parsaa ja paistettuja perunoita. Vaikket pidäkkään joulusta suutut kovasti, jos jokainen perheenjäsenesi ei ole sinulle joululahjaa hankkinut. Olet myös ensimmäisenä ilmoittautumassa firman pikkujouluihin. Lähdet sieltä myös viimeisenä, erittäin päihtyneenä ja kolme glögipulloa rikkaampana. Juot ne nopeasti kotona. Häpeät itseäsi seuraavana päivänä ja itket partiolaisten joulukalenterin (vuosimallia 2001) päällä.
Joululahjasi: joulumieli ja yöpaita

JOULUMIES
Olet horoskooppimerkeistä anteliain. Joulumiehenä haluaisit ostaa jokaiselle lahjan, mutta koska olet niin arvaamaton, olet myös erittäin huonossa rahatilanteissa. Päädytkin usein ostamaan ihmisille sukkia, kynsilakkoja ja deodorantteja. Ennen joulua mietit usein kaikenlaisia DIY projekteja, joista toteutat ehkä yhden. Vaikka oletkin kuin itse Joulupukki, olet myös uskomattoman ärsyttävä jouluna. Haluaisit, että joka vuosi on sinun vuorosi koristella kuusi. Jos ei ole, yrität kovasti manipuloida perhettäsi vaihtamaan teemavärin olevan turkoosi. Ketään ei saa koskea koristeisiin, mutta kukaan ei mielestäsi koskaan auta siivoamaan.
Joululahjasi: rahaa, sillä olet köyhä t joulupukki and the rest of the world

BAMBI
Et ymmärrä joulusta oikein mitään. Vietät sitä kuitenkin aina yhtä hymyillen. Tykkäät myös avata muidenkin ihmisten lahjoja, se nyt on vaan todella kivaa avata lahjoja.. Katsos kun siinä saa repiä paperia ja leikata. Myös paketoiminenkin on aika kivaa. Suhtaudut jouluun aina yhtä lapsenomaisesti. Menet kuitenkin aikaisin nukkumaan myös jouluaattona. Ethän halua olla seuraavana aamuna niin väsynyt, ettet voisi avata (toivottavasti) lisää lahjoja.
Joululahjasi: Star Wars-legoja, Elsa-nukke

GLÖGIMIES
Joulu on glögimiehen mielestä kossuglögin ja salmiakkiglögin aikaa. Oikeastaan joulu ei ole joulu, jos ei ole glögiä. Ilman rusinoita, rusinoilla.. Sinua ei kiinnosta. Vetäisit sitä litra tolkulla jos perheesi ei joutuisi viemään sinua vieroituukseen aina joulun jälkeen. Glögimiehenä pidät myös erityisen paljon siideristä. Se ei kuitenkaan liity millään lailla jouluun. Pidät vain siideristä. Sinulle jouluun kuuluu myös erityisen vahvasti linnanjuhlien tuijottaminen, mistelinoksien ripustaminen, sekä yksin kotona itkeminen sillä joulu ei vain enää ole samanlaista.
Joululahjasi: Teetä (alkoholiton vaihtoehto glögille)

UUNIKALA
Jouluna sinä järjestät koko talosi uudelleen. On myöskin erittäin tärkeää, että vieraat luulevat ettei teillä asu edes ketään. Pinterestistä katsot erilaisia jouluisia ruokaohjeita, joista toteutat melkein jokaisen. Uskomattomasti ne kuitenkin puolet ajasta toetutuvat ihan hyvin. Lempparisi todella ovat piparkakkumausteiset porsaan sisäfileet sekä uunilohi. Luet obsessiivisesti K-marketin lehteä.
Joululahjasi: kinkkulämpömittari

Noniin. Kello on jo varttia yli yksi yöllä ja nämäkin ovat aivan uskomatonta shaibaa. Nauroinpahan, kun mietin näitä. Joten hah hah haa. Ainakin mulla on hauskaa! :D

HYVÄÄ JOULUA!

Kommentit

Suositut tekstit